0745 621 287 | 0744 516 808


Home » Despre Noi

Despre Noi

Intr-un cadru mirific, Pensiunea Insula Nada Apelor ofera 45 de locuri de cazare repartizate in 18 camere, 11 cu pat matrimonial sau twin si 4 triple . Toate spatiile de cazare dispun de confort omologat , 3 margarete. Fiecare camera are baie proprie, aer conditionat, TV cablu si terasa acoperita, protejata impotriva insectelor, mobilate si dotate cu frigider si televizor.

Pensiunea dispune de restaurant cu bar si terasa, piscina pentru adulţi şi copii, jacuzzi, loc de joaca pentru copii şi debarcaderul pentru lacul interior cu hidrobiciclete, caiace şi bărci cu rame.

Mai mult de jumatate din suprafata locatiei este luciu de apa cu adincimea 2,5 – 4 m, apa care este populata cu toate speciile de peşti caracteristice Deltei şi vegetaţia corespunzătoare: salcii, salcami, nuferi, brădiş, papură, stuf, stânjenei galbeni etc.

Am amenajat special pentru dvs. estacade pentru pescuit la malul apei, în dreptul fiecărui vile de unde puteţi prinde somn, crap, ştiucă, şalău, avat, caras, plătică, roşioară, biban, babuşcă, lin, funcţie de sezon si de … noroc. Puteti sta pe terasa dumneavoastra la o bere si sa va urmariti undita pentru a nu fi luata de o stiuca sau un salau naravas.

O multitudine de locuri de pescuit va stau la dispozitie atat in incinta pensiunii cat si in zonele inconjuratoare.

In numai 15-20 min, cu barcile noastre, ajungeti in inima Deltei pe canalele Sontea, Olguta, Ocolitor, Centura, Razboinita, Papadia si pe lacurile Fortuna, Baclanesti, Rotund, Ciobanica, unde poti vedea coloniile de pelicani, lebede, gaste si rate salbatice in mediul lor natural si admira peisaje de o frumusete rara.

Personalul pensiunii va asteapta si este gata sa raspunda oricarei solicitari.

Vă garantăm că după câteva zile petrecute la noi veţi pleca cu „bateriile” reîncărcate şi cu dorinţa de a reveni.